spacemonkeys.reismee.nl

Ruimtewezens op SS Bladel?!

Esmee&Carmen

Oehhh dat ziet er eng uit
Bij ons is het goed en bij jullie???
Carmen geeft een knuffel en een kusje aan iedereen en 2 aan Thomas & Romy
Groetjes Carmen & Esmee

Claudia moeder van Sacha.....

Hoi allemaal,

Wat een leuke foto's....en wat hebben jullie geluk met het weer zeg....
Heel veel plezier en lol allemaal en een dikke knuffel aan beau en Gills xxx

Esmee

Jullie hebben al veel gedaan zeg
En jullie hebben veel geluk met het weer zeg
Thomas misschien een beetje raar maar ik mis je wel ik kijk er naar uit als je vrijdag weer komt het is zo stil...... okee,xxx-jes Esmee

Journalist van de plaatselijke krant

Ik wil jullie graag wijzen op een zojuist binnengekomen nieuwsbericht.

09-10-2012 Bladel
In de ochtend van maandag 8 oktober zijn er vreemde wezens gesignaleerd in de buurt van Bladel. Buurtbewoners hebben een glimp opgevangen van een glimmend wit vervoersmiddel met daarin allerlei, tot nu toe onbekend gebleven verschijningen. Niemand kon precies vertellen, wat ze gezien hebben, maar wel is duidelijk dat het hier niet gaat om iets dat eenvoudig te verklaren is. Vanaf het moment van de eerste signalering, zijn er ook vreemde dingen voorgevallen. In het naastgelegen bos zijn rare geluiden gehoord en is de buurt opgeschrikt door vreemde lichtsignalen. Een buurtbewoner wist te vertellen dat er waarschijnlijk contact is gezocht met iets in de ruimte. Er is bezit genomen van het plaatselijke kampgebouw en vanaf nu is het gebied onveilig verklaard. Het lijkt erop dat de 'ruimtewezens'?! de lokatie in bezit hebben genomen om allerlei oefeningen en onderzoeken te doen. De politie geeft geen informatie prijs, maar adviseert met klem om uit de buurt van de lokatie te blijven. Buurtbewoners zijn in alle staten en willen zo snel mogelijk het gebied verlaten.

Wat is daar allemaal aan de hand? Nadere informatie volgt, zodra er meer bekend is...

Nagekomen informatie:
Een speciaal team van de overheid heeft het een en ander verder in onderzoek genomen en wil verder geen informatie prijsgeven. Het lijkt erop, dat ook andere landen hun onderzoeksteams deze kant op zullen sturen. De lokale politie heeft vanaf dit moment niets meer te vertellen en zit met de handen in het haar.

Diane moeder van beau

Ik moet morgen werken en ben benieuwd of ik ook opgeroepen word om naar het geheimzinnige Bladel af te reizen! Ik leg daarom mijn uniform maar alvast klaar.....

Saranne & Gerlinde

Jee, dat klinkt spannend allemaal! De foto's overdag zien er gezellig uit maar als het donker wordt ... Gelukkig heb je je mijnwerkerslamp bij je Jesse, je hebt hem al nodig gehad zie ik!

Indy zusje gills

Het ziet er eng uit zeg nog heel veel plezier doei doeI

Karin (moeder Bram)

Lieve allemaal,

Wat is het ontzettend leuk om jullie zo te kunnen volgen met verhalen en foto's. Het ziet er allemaal zo leuk uit en ik zie alleen maar blije gezichten.
Vanavond julie 2e nacht, slaap lekker (al vast) en veel groetjes voor jullie allen.

Mariska

Lieve spacemonkeys,

We vinden het helemaal super om al die leuke foto's van jullie te zien, en om jullie belevenissen te volgen!
Het ziet er erg gezellig uit allemaal! We kijken weer uit naar jullie volgende avontuur met bijbehorende foto's!
Dikke knuffel voor spacemonkey 002, we love you!
Veel plezier allemaal en vergeet vooral niet te genieten van jullie tijd met elkaar!
Lieve groetjes, Iwan, Mariska, Lukas en Julian

Julian

Hele dikke kus voor Sofieke van Julian X

Bibi

Beau heb je het naar je zin? Ik mis wel een beetje hoor. En het is stil in huis hoop. Ik ben blij als je weer terug kom. Groetjes Bibi. Love you

opa maarten( opa van Beau}

hallo kids, hebben jullie een leuke dag gehad vandaag? Het weer was in ieder geval goed. Hebben tot onze schrik gezien dat de aliens bij jullie zijn geland. Dat wordt spoken in jullie dromen. Veel plezier en groetjes van opa maarten en oma dory (

trudy oma van romy

Hoi lieverd.

Wat is het leuk voor jou daar .We hebben de foto,s gekeken.Het gaat vast en zeker een heel gezellige week worden,met allemaal heel fijne vriendjes en vriendinnetjes.
Lieverd een hele dikke knuffel en tot schrijfs. Liefs Oma Trudy