Dag 3 op Space Station Bladel
10 okt. 2012
🇳🇱
vanuit Nederland
Dag 3 begon met een lekker stevig ontbijt. Menig aapje eet wel 4 boterhammen en drinkt een paar koppen thee er wordt gezellig gekletst en gelachten! De sfeer op SS Bladel is Super!

Er bleken enkele juffen uit Vlaardingen verkleed rond te stappen in Bladel. Dit leverde een leuk spel op en daarna tijd om inkopen te doen. Wat heb je allemaal nodig op je nieuwe planeet? Oorbellen, fanta en of toch meer snoep??? De aapjes deden hun best om hun kampgeld (zinnig) te besteden. Vervolgens zijn we terug gelopen naar SS Bladel voor een stevige maaltijd! Daar waren we wel aan toe!
Een sportieve zeskamp-spacemonkey-training stond deze morgen op het programma.
Er moesten sterrenbeelden geleerd, rakketten gestolen, conditie getraind, robots bestuurd. , satelietboodschappen gecodeerd en zelfs robots op de maan gezet!

Na de lunch zijn we vertrokken naar het dorp Bladel voor verkenning. Ook een onmisbare ruimtevaardigheid. Daar hebben we gezocht naar vreemde (buitenaardse) wezens....

Op dit moment zitten alle aapjes kennis op te doen op een groot scherm! Relax momentje.... voor iedereen ;) De avond is nog niet voorbij voor ons. U hoort er nog wel van!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}