De training van de spacemonkeys gaat verder!
Na het avondeten was het tijd voor een actieve avond.
Drie spellen stonden op het programma en we begonnen met Hoy Boer onder leiding van juf Netty.Er werd hard gelachen met een stapel kaarten in de hand.

Vervolgens een spannend spel in het donker, Weerwolven!
Vele onschuldige burgers hebben dit spel niet overleefd. Maar beste lezers, maak u niet ongerust, vooralsnog komen alle aapjes vrijdag gewoon levend en welthuis ;)
Daarna naar buiten om te leren smokkelen. Een kwaliteit die aapjes op weg naar de ruimte prima kunnen gebruiken!
Er moest goud worden gesmokkeld over een donker parcours langs oplettende douaniers. Juf Joyce, juf Netty en juf Machteld deden enorm hun best om iedereen te vangen maar desondanks slaagden de (snot)aapjes er in om de pot toch aardig te vullen met goud!
Toen was het de hoogste tijd voor een lekkere beker drinken en vervolgens naar bed!
De oogjes werden namelijk steeds kleiner en de gaapjes onderdrukt.....
Rond middernacht was het bijna helemaal stil en rond acht uur de volgende dag waren de eerste geluiden pas weer te horen.Uiterust en klaar voor dag 3!
Lieve Sofieke, bedankt voor je kaart! Fijn om te horen, dat het zo goed met je gaat! Jullie kamp klinkt echt super leuk! En morgen lekker zwemmen. Heeeeeerlijk! Je neefje Joël gaat zaterdag voor het eerst zwemmen. Nou meissie geniet nog maar lekker van je kamp en vrienden/ vriendinnen. Groetjes van ons en dikke kus
Hoi Amber,
Goed om te zien dat je het zo naar je zin hebt! Nog 2 leuke nachten voor de boeg ;) Ik mis je wel hoor. Tot vrijdag!
Hai Amber!
Fijn dat alles alleen maar leuker wordt met al die speciale opdrachten! Je hebt ze toch wel een poepie laten ruiken met volleybal ;)? Geniet vooral heel veel met de andere spacemonkeys, want zo te zien hebben jullie het allemaal super leuk! Heel veel knuffels!